despre noi

Echipa noastra s-a format pornind de la ideea ca se poate gasi spatiul ideal pentru coworking, care sa concentreze toate atuurile Clujului la o scara mai mica.  Clujul a devenit un Silicon Valley al estului Europei, iar activitatea de coworking este un curentul care a prins cel mai bine in societatea de IT si antreprenoriat.

Noi am identificat nevoia unor spatii de coworking care sa acopere cat mai realist doleantele  liberilor profesionisti si ale antreprenorilor care se afla la inceput de drum, combinate cu prezentari si cursuri menite sa ajute la imbunatariea performantelor lor personale.

Tot odata am considerat ca este o nevoie destul de mare a unui birou temporar, dar cu toate facilitatile de la firma mama(secretara, print center, zona de asteptare pentru interviuri, cafea si ceai din belsug). Serviciu dedicat companiilor care desfasoara activitati de extindere, asociere cu parteneri locali sau campanii de angajare/traininguri.

Prin toate caracteristicile spatiului, pus la dispozitie, de catre echipa noastra, fie ca ne raportam la suprafata, la numarul de locuri, la servicii si facilitati, credem ca am reusit intr-o proportie destul de mare sa satisfacem nevoile curente ale unui spatiu de coworking Clujean.